Tevékenységek

Épületgépészet

Épületgépészet

DOMI Épületgépészet három évtizede végez épületgépészeti kivitelező tevékenységet. A klasszikus víz-, gáz- és fűtésszerelési munkák mellett az idő előrehaladtával folyamatosan épült be a profilba a modern épületgépészet valamennyi területe. Kezdetben tevékenységünk főként a lakossági kivitelezésre korlátozódott, mára ezt felváltották a nagyobb volumenű ipari és közületi munkák.

Építőipari kivitelezés

Építőipari generálkivitelezés

DOMI Épületgépészet az elmúlt évtizedben jelentősen kitágította tevékenységi köreit, építőipari generálkivitelező munkáink lényegében a teljes építőipart felölelik. Állandó munkatársaink és szerződéses partnereink bevonásával lényegében bármilyen általános kivitelezési feladatot el tudunk látni.

Ingatlanfejlesztés

Ingatlanfejlesztés

DOMI Épületgépészet 2016-ban létrehozta ingatlanfejlesztéssel foglalkozó társvállalkozását, a DOMIÉP Ingatlanfejlesztő Kft.-t. Az új cég társasházak és családi házak építésével, lakások értékesítésével foglalkozik, már több épületet átadtunk, és jelenleg is több projektünk van folyamatban. Társcégünk részletes tevékenységeiről a DOMIÉP saját weboldaláról tájékozódhat.