Építőipari kivitelezés

DOMI Épületgépészet az elmúlt évtizedben jelentősen kitágította tevékenységi köreit, építőipari generálkivitelező munkáink lényegében a teljes építőipart felölelik. Állandó munkatársaink és szerződéses partnereink bevonásával lényegében bármilyen általános kivitelezési feladatot el tudunk látni.

Ez a növekedési tendencia tette lehetővé, hogy ma már fővállalkozóként is képesek vagyunk építőipari beruházások épületgépészeti feladatainak ellátásán túl azok teljes építőipari kivitelezését is koordinálni.

A vállalkozás minősített, referenciákkal rendelkező alvállalkozók bevonásával dolgozik, hiszen rendkívül fontos, hogy a partnercégek munkája is megfeleljen a megrendelői igényeknek.

Projektjeink

A DOMI Épületgépészet generálkivitelezőként az elmúlt évek folyamán számos jelentős nagyságrendű beruházást bonyolított le. 

A korábbi eredményes projekteken végzett közös munkákra alapozva tartós együttműködés alakult ki az alvállalkozókkal, akik valamennyien megbízható, minőségi munkájukkal járultak hozzá a beruházások sikeres kivitelezéséhez. Az eddigi közös munkák kézzelfogható eredményei adják azokat az alapokat, melyekre bátran építhet az, aki a DOMI Épületgépészetet választja.

Építőipari generálkivitelezés