A Domi cégcsoport

A DOMI Épületgépészet a Dél-Alföldi Régió 30 éve folyamatosan működő vezető épületgépészeti kivitelező vállalkozása, mely az elmúlt évtizedben folyamatosan bővítette tevékenységi köreit az építőipari kivitelezés más területein is. Mára az épületgépészet mellett teljes körű generálkivitelezéssel, megújuló energiás rendszerek tervezésével és kivitelezésével, valamint épületek professzionális üzemeltetésével is foglalkozunk. Kivitelezési tevékenységünk fő célcsoportja az ipari és kereskedelmi vállalkozások, közületek, de nagyobb volumenű lakossági beruházásoktól sem zárkózunk el.

Vállalkozásunk önálló (elsősorban épületgépészeti és gáz-közműtervezési feladatok vonatkozásában teljes körű tervezői jogosultságokkal rendelkező) tervező csoporttal rendelkezik. A csoport elsődleges feladata a saját, elsősorban generál vállalkozásban végzett munkák tervezése, előkészítése, munkaközi tervek készítése, valamint ezen felül önálló tervezési megrendelői igények kielégítése is.

Cégünk 1993 óta foglalkozik az épületgépészeti szakmák utánpótlás nevelésével – azzal, hogy a vállalkozás irodáiban, építési munkahelyein és műhelyében biztosítjuk a gyakorlati képzés tárgyi és személyi feltételeit. Tanulóink mindhárom képzési szinten – szakmunkás, technikusi, mérnöki – lehetőséget kapnak arra, hogy a szakmai gyakorlati tanulmányi kötelezettségeiknek eleget tegyenek. Tanulóink tanulószerződés keretei között, magas szintű szociális ellátás mellett végezhetik a gyakorlati munkát. Vállalkozásunknál megismerkedhetnek a korszerű épületgépészeti kivitelezés során használt technológiák, mérési folyamatok jelentős részével.

2016-ban megalapítottuk a DOMIÉP Ingatlanfejlesztő Kft-t, mely társasházak és családi házak tervezésével, kivitelezésével és értékesítésével foglaglalkozik. 

Az általunk végzett tevékenységek részletes ismertetését itt találja.

Miért mi?

  • Több mint 30 éve vagyunk jelen folyamatosan a piacon
  • Egymilliárd forint feletti árbevétellel rendelkezünk, valós piaci és közületi megrendelésekből, neves partnerektől
  • Magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező, motivált, hosszú távon gondolkodó szakembergárda áll rendelkezésünkre
  • Saját, jelentős műszaki, technikai értéket képviselő ingatlan, valamint eszköz- és gépjárműparkkal rendelkezünk
  • A szereléshez szükséges anyagokat saját raktáron keresztül biztosítjuk a kivitelezési munkák rugalmas és szakszerű lebonyolítása érdekében
  • A kivitelezés rugalmasságát állandó, megbízható társvállalkozói kör bevonásával biztosítjuk.
  • Mind műszakilag, mind nagyságrend vonatkozásában az építőipari kivitelezés és karbantartás feladatainak széles spektrumát le tudjuk fedni.
  • 20 éve elkötelezettek vagyunk a megújuló energia felhasználása és a környezettudatos épületek, épületgépészeti rendszerek létesítése, alkalmazása mellett, saját telephelyünkön túlmenően számos ilyen referenciával rendelkezünk.
  • A vállalkozás rendszeres karbantartási és üzemeltetési tevékenysége saját és idegen kivitelezésű gépészeti rendszerekre egyaránt kiterjed.